Primat logistika

Kroz život skupljamo predmete koji imaju i novčanu i sentimentalnu vrijednost, a krađa i požari ozbiljna su prijetnja našim dragocjenostima u privatnom i poslovnom okruženju. Ako ne poduzmete odgovarajuće mjere opreza kako biste zaštitili svoje dragocjenosti, rezultati mogu biti katastrofalni. Sefovi su postali gotovo neizostavna stvar u današnje vrijeme u privatnom i poslovnom sektoru. Bilo da su smješteni u vašem domu ili poslovnom prostoru, osim što pružaju sigurnost zaštitite vaših dragocjenosti na oba mjesta, u isto vrijeme, sef može osigurati da vaši predmeti budu zaštićeni i u teškim uvjetima, uključujući prirodne katastrofe (potres, poplava).

 

Postoji mnogo različitih vrsta sefova i svi služe u različite svrhe. Primat Logistika zauzela je vrlo važno mjestu u svijetu sigurnosti i svojim proizvodima nudi vam zaštitu vaših dragocjenosti. Prodajni savjetnici Primat Logistike pomoći će vam izbjeći uobičajene zamke vezane uz odabir sefa i dati vam savjete o tome što trebate uzeti u obzir kada želite odabrati pravi sef za zaštitu svojih dragocjenosti od provale i/ili požara. Visoko sigurnosne brave su također jedan od ključnih faktora sigurnosti, a norma EN 1300 je službena Europska norma po kojoj se određuje stupanj sigurnosti brave u četiri klase (A,B,C,D).

Osim uobičajenih visoko sigurnosnih brava koje raspolažu kodovima za rukovoditelje (Mastercode), kodovima za korisnike (Usercode), vremenskom odgodom otvaranja (Time delay) te alarmnim kodovima, nove generacije pružaju i sistem visoko sigurnosnih brava za sefove sa upravljanjem na daljinu i ispisom logova, kao i mogućnosti kreiranja i slanja jednokratnih kodova koji su godinama bile specifični za CIT industriju, a danas ih sve više novčarskih institucija implementira kao dodatni sigurnosni aspekt kod pohrane vrijednosti.

Najvrijednije i najvažnije stvari treba dobro zaštititi, a Primat Logistika vam pruža kvalitetna sigurnosna rješenja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *