Crogold 2024 konferencija

Otvorene prijave za sudjelovanje na konferenciji CROGOLD 2024!

Nakon izrazito uspješne prve hrvatske konferencije o zlatu održane prošle godine, CROGOLD se ovog ožujka vraća u unaprijeđenom i još zanimljivijem izdanju.

Ovogodišnja CROGOLD konferencija koja okuplja vodeće domaće, ali i strane stručnjake za plemenite metale, održat će se 20. ožujka u dvorani zagrebačkog hotela Hilton Garden Inn, na adresi Radnička cesta 21 s početkom u 10 sati.

Što očekivati na konferenciji?

CROGOLD 2024 organizira se pod pokroviteljstvom vodećih europskih kovnica – švicarskog Argor Heraeusa i njemačkog Heimerle + Meulea čiji će stručnjaci podijeliti svoja gledišta i informacije s tržišta sa sudionicima.Osim stranih kovnica i stručnjaka, na ovogodišnjoj konferenciji očekuju se i vodeći domaći stručnjaci na polju plemenitih metala (Centar ZlataHrvatska kovnica novca) te općenito u ekonomskoj sferi (Andrej Grubišić, Mladen Vedriš, Neven Vidaković).

Ovogodišnji CROGOLD stoga će sudionicima pružiti uvid u najnovije trendove s tržišta koje će pružiti stručni predavači kojima su dostupne najnovije informacije. Osim toga, konferencija pruža vrijedu priliku za umrežavanje za sve sudionike na tržištu plemenitih metala, kao i za širu javnost zainteresiranu za ulaganje u investicijsko zlato.

Kako se prijaviti?

Broj mjesta za sudionike na CROGOLD konferenciji je ograničen i stoga je poželjno na vrijeme se prijaviti kako biste osigurali svoje mjesto na zlatnom događaju godine.

Prijava je besplatna, a svim je sudionicima osiguran ručak i osvježenje u pauzi od strane sponzora Illy i Podruma Mata.

Više informacija o rasporedu konferencije, predavačima i temama, kao i obrazac za prijavu za sudjelovanje, možete pronaći klikom na sljedeću poveznicu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *